Популярні рецепти сучасної Української кухні


Після обчищання механічним способом овочі дочищають уручну ножами жо- лобковим або з коротким лезом (рис. 10), а також за допомогою механічного пристрою (рис. 11) з метою видалення залишків шкірочки, темних плям, вічок у картоплі.

За належністю тара буває загального користування (ящики, мішки, коробки' таін.), підприємств масового харчування (лотки, ящики, контейнери), постачаль- ників (інвентарна тара — бочки для пива, олії, металеві ящики з гніздами та ін.).

Виготовляють натуральні консерви з моркви, буряків, цукрової кукурудзи, зе- леного горошку, квасолі, цвітної капусти, шпинату, щавлю, томатів та ін., що зберігають смак, запах, колір і консистенцію

М'ясо молодих свиней, забійна маса яких 12—38 кг, називають м'ясом підсвинків
2011-2017.
by