Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочі містять азотисті речовини у вигляді білків і сполук небілкового азоту нокислоти, аміачні сполуки та ін.). Високим вмістом азотистих речовин ви-; - няються бобові (2,4-6,5 %), капустяні (1,8-4,8 %) і шпинатні (1,5-3 %) овочі.

§ 7. Ферменти Ферменти (ензими) — це органічні речовини білкової природи, які виконують роль каталізаторів біохімічних процесів (травлення, дихання, утворення тканин організму), активізуючи, прискорюючи їх.

Надходять окуневі живими, охолодженими, мороженими і у вигляді консервів у томатному соусі

88 Розморожування і • Обчищання луски ' Видалення плавників 1 Надрізування м'якоті навколо голови Перерубування хребта біля голови Відходи \ 1 ^^"^/ " \ Видалення голови разом з нутрощами \ \^ Зачищання чорної плівки \ " " Промивання
2011-2017.
by