' П а м ' я т а й т е : чим свіжіша зелень, тим більше в ній вітамінів.
Багато риб мають бокову, темнішу або світлішу, ніж тіло, смужку, що служить органом відчуття
Приготування тіста кляр. Просіяне борошно розводять теплим молоком або водою (20-30 °С), розмішують, щоб не було грудочок, додають олію, розтерті сирі жовтки яєць, сіль і залишають на 10-15 хв для набухання клейковини. Перед смаженням у тісто вводять збиті білки яєць і обережно перемішують
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Продукти, що швидко псуються, необхідно прийняти протягом 24 год, решту продуктів — протягом 10 днів. У цих межах матеріально відповідальна особа по- винна відкрити тару і перевірити кількість товару.' П а м ' я т а й т е : чим свіжіша зелень, тим більше в ній вітамінів.
Багато риб мають бокову, темнішу або світлішу, ніж тіло, смужку, що служить органом відчуття
Приготування тіста кляр. Просіяне борошно розводять теплим молоком або водою (20-30 °С), розмішують, щоб не було грудочок, додають олію, розтерті сирі жовтки яєць, сіль і залишають на 10-15 хв для набухання клейковини. Перед смаженням у тісто вводять збиті білки яєць і обережно перемішують