Популярні рецепти сучасної Української кухні


15. У якій послідовності відкривають бочки? 16. Як зберігають тару? 17. Складіть схему класифікації цехів.

Фізичні процеси — це зміна температури, вологості продуктів, поглинання ними газоподібних речовин, ущільнення і деформація. Наприклад, при високій темпе- ратурі (20-25 °С) і пониженій вологості овочі і фрукти в'януть, висихають, втрача- ють масу.

Мінеральні речовини входять до складу білків, жирів, ферментів і кісток риби

Лінія розділення туші на передню і задню четвертини проходить через останнє ребро і між 13-м і 14-м хребцями. При цьому ребра відносять до передньої четвертини. Навпроти останнього ребра розрізують черевну частину, а по лінії цього ребра — м'якоть до хребта і розділяють між 13-м і 14-м хребцями (рис. 71)
2011-2017.
by