Популярні рецепти сучасної Української кухні


Петрушку, селеру, пастернак шаткують соломкою так само, як і моркву. Ви- користовують для приготування перших страв і соусів.

*Не з б е р і г а й т е обчищену картоплю у воді більше трьох годин: вона стане твердою і буде погано розварюватися.

Рибу охолоджують льодом, морською охолодженою водою або розчином солі

Рис. 72. Схема розбирання свинячої туші: Рис. 73. Схема розбирання баранячої і / — лопаткова частина; 11 — грудинка; III — телячої туші: шийна частина; IV — корейка; V — тазостег- / — лопаткова частина; II — шийна частина; нова частина; VI — вирізка. ///— корейка; IV— грудинка; V— тазостегнова частина
2011-2017.
by