Популярні рецепти сучасної Української кухні


Штабельний спосіб придатний для продуктів у тарі на підтоварниках (плоди, овочі, птицю — в ящиках, крупи, борошно, цукор — у мішках). Штабелі розташо- вують так, щоб була колова циркуляція повітря.

Масляно-кисле бродіння спричинюють масляно-кислі бактерії, які зброджують цукри до утворення масляної кислоти. Це бродіння виникає при зберіганні сирів, консервів, молочних продуктів.борошна. При цьому продукти набувають гіркого смаку і неприємного запаху.

У дієтичному харчуванні спаржу рекомендують при захворюваннях печінки, нирок, цукровому діабеті, подагрі

Рис. 47. Розбирання риби на кругляки: а — надрізування м'якоті біля зябрових кришок; б — видалення голови разом з нутрощами; в — риба, нарізана на кругляки
2011-2017.
by