Популярні рецепти сучасної Української кухні


Чабер. Багатий на вітамін С і каротин. Має сильний запах і приємний гострий смак, подібний до пекучого перцю. Використовують при варінні бобових і як приправу до салатів, м'яса, риби, грибів та при солінні і маринуванні овочів.

Магній впливає на нервову, м'язову і серцеву діяльність, розширює судини.

57 Стиглість кавунів визначають за плодоніжкою (у дозрілих плодів вона суха), глян- цевою поверхнею і чистим звуком при постукуванні

Корейку обвалюють не повністю, а лише з поперекової частини зрізують по- перечні відростки хребта, ребра не вирізують. Зрізують закраїни, з зовнішнього боку корейки знімають сухожилки. З корейки баранини відрізують частину м'якоті з першого по четверте ребро, оскільки вона являє собою тонкий шар м'язів, непридатних для нарізування порціонними шматочками
2011-2017.
by