Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ароматичні речовини. До них належать ефірні олії й екстрактивні речовини.

§ 6. Вітаміни Вітаміни — це органічні сполуки різної хімічної структури, що регулюють процеси обміну речовин у живих організмах, беруть участь в утворенні ферментів і тканин, підтримують захисні властивості організму. Вони не синтезуються орга- нізмом людини, а надходять з продуктами харчування.

Картоплю печуть у шкірочці, обчищають, зрізують верхівку, обе- режно видаляють серцевину, напов- нюють її начинкою

На свинину І категорії ставлять кругле клеймо (на лопаткову частину кожної півтуші); II — квадратне; III — овальне; IV — трикутне; V — кругле клеймо, справа від нього ставлять літеру "М". На свинині для промислової переробки справа від клейма мають бути літери "ПП"
2011-2017.
by