Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кубики. Моркву нарізують на довгі брусочки, потім упоперек на середні або дрібні кубики, як картоплю. Середні кубики сирої моркви для припускання і тушкування, дрібні кубики сирої моркви — для приготування перших страв, ва- реної — для холодних закусок.

При цьому способі продукти не відволожуються, оскільки є доступ повітря до нижніх їх шарів.

Родина оселедцевих — оселедці, салака, кілька, тюлька, сардини, сарданелла. Тіло оселедцевих довгасте, стиснуте з боків, вкрите дрібною лускою, яка легко" відпадає, бокової лінії немає, хвостовий плавник дуже роздвоєний. Спинний плав- ник один, розміщений посередині на спині. Оселедці південних водойм мають на тілі шилоподібні лусочки, що утворю- ють вздовж черевця твердий кіль, який відсутній у оселедців з північних водойм

§ 2. Класифікація м'яса М'ясо класифікують за видом, статтю, віком, вгодованістю тварин і термічним станом
2011-2017.
by