Сластьони — дрібненькі шматочки вчиненого білого тіста, смаженого в олії до золотистого кольору.
Нарізують соломкою для салатів і перших страв, дрібними кубиками — лише для перших страв. Цілі плоди використовують для фарширування
У замороженому м'ясі сік знаходиться між м'язовими волокнами у вигляді кристаликів льоду. При розморожуванні відбувається танення кристаликів льоду і поступове поглинання соку м'язовими волокнами. Втрати м'ясного соку залежать від способу розморожування. На підприємствах масового харчування застосову- ють два способи розморожування: повільний і швидкий
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.Сластьони — дрібненькі шматочки вчиненого білого тіста, смаженого в олії до золотистого кольору.
Нарізують соломкою для салатів і перших страв, дрібними кубиками — лише для перших страв. Цілі плоди використовують для фарширування
У замороженому м'ясі сік знаходиться між м'язовими волокнами у вигляді кристаликів льоду. При розморожуванні відбувається танення кристаликів льоду і поступове поглинання соку м'язовими волокнами. Втрати м'ясного соку залежать від способу розморожування. На підприємствах масового харчування застосову- ють два способи розморожування: повільний і швидкий