Популярні рецепти сучасної Української кухні


На підприємства масового харчування надходить салат листковий, качанний, ромен.

Дисахариди (сахароза, лактоза і мальтоза) — вуглеводи, які солодкі на смак, розчинні у воді, розщеплюються в організмі людини на дві молекули моносаха- ридів з утворенням із сахарози глюкози і фруктози, з лактози — глюкози і галак- този, з мальтози — двох молекул глюкози.

На столі має бути обробна дошка і ножі кухарської трійки. Після потрошіння рибу промивають у ваннах проточною водою, потім перекладають у пересувні ванни (за допомогою металевого ковша) і перевозять до чана для фіксації, щоб створити несприятливі умови для розвитку мікроорганізмів і збільшити водо-утримуючу властивість тканин риби. Фіксація — це обробка риби протягом 5-Ю хв 15-18- процентним розчином кухонної солі, охолодженим до температури -4... -6 °С

Приготування начинки. Варені яйця, зелень петрушки, цибулю (зелену або пасеровану ріпчасту) дрібно нарізують, додають сметану, сіль і змішують
2011-2017.
by