Популярні рецепти сучасної Української кухні


3. Як впливає вміст води у продукті на його якість? 4. Назвіть основні види мінеральних речовин. Яке їх значення для організму людини? 5. Чому білки називають повноцінними і неповноцінними? 6. Яка роль білків у харчуванні? 7. Від чого залежить засвоюваність і харчова цінність жирів? 8. Види вуглеводів. їхнє значення у харчуванні людини.

У кулінарії овочі широко використовують для приготування перших і других страв, холодних закусок, соусів і гарнірів до страв з птиці, м'яса, риби.

Обідні консерви готують з картоплі, різних овочів з м'ясом або без м'яса, з додаванням солі, цукру, жиру, томатної пасти, прянощів та інших продуктів, пе- редбачених рецептурою перших і других страв

* Слиз легко обчищається, якщо рибу ретельно протерти кухонною сіллю і промити
2011-2017.
by