Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибуля ріпчаста — найбільш поширений вид цибулевих овочів, характери- зується високим вмістом ефірних олій (10-155 мг%), які мають фітонцидні влас- тивості, гострий смак і специфічний запах. Вона містить цукри (6-15 %), вітаміни С, В,, В2, В6, РР, фолієву кислоту, мінеральні солі кальцію, фосфору, калію, на- трію, магнію, заліза, азотисті речовини (до 1,7 %).

Продукти харчування містять різну кількість води, %: овочі і фрукти — 65-95, м'ясо — 58-74, риба — 62-84, молоко — 87-90, крупи, макаронні вироби, сушені плоди й овочі — 12-17, цукор — 0,14-0,4.

•Не р о з м о р о ж у й т е рибу в теплій воді (температура 35-40 °С), від цього консистенція зовнішніх шарів м'язової тканини стане пухкою, з'явиться запах риби, що довго лежала

Якщо напівфабрикат піддавали фіксації, то вміст солі в ньому не повинен перевищувати 1 %
2011-2017.
by