Популярні рецепти сучасної Української кухні


39 Для миття картоплі використовують мийні, мийно-обчищувальні машини або вручну миють у ваннах.

На рис. 5 показано розвантаження електросковороди і завантаження парова- рильного апарата, в який вкладено касету з перфорованими функціональними місткостями. Як модуль встановлено довжину і ширину 530 х 325 мм. Висоту до бирають з таких розмірів: 20; 40; 65; 100; 150; 200 мм.

11. Визначте, скільки обчищеної картоплі можна дістати з 120 кг картоплі масою брутто у вересні і в січні

120 § 5. Кулінарне розбирання і обвалювання свинячої, баранячої і телячої туш Розбирання свинячих, баранячих і телячих туш (рис. 72 і 73) складається з таких самих операцій, як і розбирання яловичих туш. У свинини шар підшкірного жиру не повинен перевищувати 1 см, зайвий жир перед обвалюванням зрізують
2011-2017.
by