Популярні рецепти сучасної Української кухні


Відсутність вітамінів у їжі спричинює захворювання — авітаміноз. Недостатнє споживання вітамінів викликає гіповітаміноз, а надлишкове споживання жиро- розчинних вітамінів — гіпервітаміноз.

Бульби столових сортів мають круглу форму, щільну і тонку шкірку, невелику кіль- кість вічок, білу м'якоть, смачні, містять 12-18 % крохмалю, добре розварюються.

Мариновані овочі. Для маринування використовують огірки, томати, цвітну капусту, моркву, цибулю, столові буряки, часник, патисони, кабачки, біло- і чер- воноголову капусту та інші овочі

У маринки видаляють темну отруйну плівку з черевної порожнини, про- мивають
2011-2017.
by