Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).

Підприємства з повним технологічним процесом — це підприємства великої по- тужності, де обробляють сировину, виробляють напівфабрикати і готову продукцію для реалізації в своїх залах, а також у буфетах і магазинах кулінарії. До них нале- жать комбінати харчування, ресторани, комплексні підприємства масового харчу- вання, ці підприємства повинні мати складські та виробничі приміщення (цехи).

Залежно від будови шапочки їстівні гриби поділяють на губчасті (трубчасті), пластинчасті і сумчасті

З натуральної січеної маси виготовляють напівфабрикати: ковбаски рибні ук- раїнські, січеники рибні українські, товченики рибні
2011-2017.
by