Популярні рецепти сучасної Української кухні


У продуктах вода може перебувати у вільному і зв'язаному стані.

§ 3. Білки Білки — це органічні речовини, без яких неможливі життя і розвиток органі- зму. Вони потрібні для побудови тканин тіла і відновлення клітин, що відмира- ють, утворення ферментів, вітамінів, гормонів та імунних тіл. Білки складаються з амінокислот, які, з'єднуючись між собою, надають їм різноманітних властивос- тей. У рослинах і в організмі тварин білки перебувають у трьох станах: рідкому (молоко, кров), напіврідкому (яйця), твердому (шерсть, нігті).

62 Баклажани миють, видаляють плодоніжку, великі екземпляри розрізують навпіл уздовж або упоперек на циліндри, малі — використовують цілими або розрізують уздовж навпіл, виймають з середини м'якоть разом із насінням і наповнюють начинкою. Серцевину використовують при приготуванні начинки

З» Як здійснюється процес обробки риби на заготівельних підприємствах? 4. Які робочі місця виділяють для обробки риби в м'ясо-рибному цеху? 5. Який інвентар використовують для обробки риби? 6. Як розморожують рибу? 7. Складіть технологічну схему обробки лускатої риби: а) для використання цілою; б) для нарізування на кругляки
2011-2017.
by