Популярні рецепти сучасної Української кухні


У виробничих процесах одночасно використовується ручна і машинна праця.

Фтор бере участь у формуванні зубів і кісткового скелету, міститься у питній воді.

Використовують натуральні консерви для салатів, перших, других страв і гарнірів

Харчові відходи (кістки, сухожилки, грубі плівки) збирають у тару, яка розміщена під кришкою стола. Згодом вони надходять у приміщення для обробки і варіння концентрованих бульйонів. З метою підвищення продуктивності бригада спеціалізується на обва люванні окремих частин туші: кухарі IV розряду — обвалюванні лопаткової і Рис. 69. Схема організації робочих місць спиннореберної частин; V розряду -на конвеєрній лінії по нарізуванню порці- тазостегнової і шийної частин
2011-2017.
by