Популярні рецепти сучасної Української кухні


Відкривати тару слід обережно, щоб не пошкодити її, використовуючи спе ціальні інструменти (рис. 3). Мішки розкупорюють спеціальними ножами серпо подібної форми з потовщенням на кінці.

Кількість мінеральних речовин у продуктах, %: манній крупі — 0,5; молоці — 0,7; яйцях — 1,0; м'ясі — 0,6-1,2; рибі — 0,9.

Якісна жива риба плаває у воді спокійно, спинкою догори, рівномірно піднімає і опускає зяброві кришки. Вийнята з води риба б'ється енергійно. Поверхня її природного забарвлення, без забруднень, механічних пошкоджень, ознак захворю- вань; немає на поверхні і в м'ясі личинок або дорослих гельмінтів; луска щільно прилягає до тіла; зябра червоного кольору; очі випуклі; запах властивий живій рибі

Вирізка — найніжніша частина м'яса. її використовують для смаження вели- ким шматком, натуральними порціонними і дрібними шматочками
2011-2017.
by