Популярні рецепти сучасної Української кухні


Найбільш поширені сорти Зимова кругла біла і Зимова кругла чорна.

Питна вода повинна бути прозорою, безбарвною, приємною на смак, без за- паху, сторонніх присмаків і шкідливих мікроорганізмів, мати освіжаючі власти- вості. Смак, запах і твердість води залежать від наявності в ній різних солей. Солі окису заліза надають воді неприємного присмаку, сірчанокислий калій — в'яжу- чого смаку, сірчанокислий магній — гіркого, хлористий натрій — солоного при- смаку, солі магнію і кальцію роблять воду твердою. Твердість залежить від вмісту іонів кальцію і магнію віл води. За стандартом вона не повинна бути вищою, ніж 7 мгеквл/л.

Б і о л о г і ч н и й бомбаж зумовлений діяльністю мікроорганізмів, які при порушенні режиму стерилізації зберігають життєдіяльність. Ці мікроорганізми спричинюють псування продуктів

Чисте філе риби нарізують на невеликі шматочки. Білий черствий хліб без скоринки замочують у молоці або воді для набухання. Філе і розмочений хліб пропускають через м'ясорубку, додають сіль, перець чорний мелений, ретельно перемішують у фаршемішалці або вручну і вибивають
2011-2017.
by