Промивають обчищені овочі у холодній воді (у ваннах), щоб видалити залишки шкірочки, піску.
За забарвленням плоди бувають червоні, рожеві або жовті різних відтінків
Свинина. За статтю її поділяють на м'ясо кнурів, кабанів і свиноматок. М'ясо кнурів тверде, темного кольору з твердим підшкірним жиром і неприємним запа- хом. Його використовують для промислової переробки
Популярні рецепти сучасної Української кухні
43 Кращі кулінарні властивості мають сорти буряків з темнозабарвленою м'якот- тю і невеликою кількістю білих кілець на розрізі, середніх розмірів, гаюскоокруг- лої форми (Грибовський, Бордо, Єгипетський). Використовують столові буряки для приготування борщів, салатів, вінегретів, гарнірів.Промивають обчищені овочі у холодній воді (у ваннах), щоб видалити залишки шкірочки, піску.
За забарвленням плоди бувають червоні, рожеві або жовті різних відтінків
Свинина. За статтю її поділяють на м'ясо кнурів, кабанів і свиноматок. М'ясо кнурів тверде, темного кольору з твердим підшкірним жиром і неприємним запа- хом. Його використовують для промислової переробки