Популярні рецепти сучасної Української кухні


За кратністю використання тара може бути одноразового використання (кар- г тонна, паперова) і багатооборотною (ящики, мішки, контейнери та ін.).

Відкривати тару слід обережно, щоб не пошкодити її, використовуючи спе ціальні інструменти (рис. 3). Мішки розкупорюють спеціальними ножами серпо подібної форми з потовщенням на кінці.

Сушені гриби перебирають, промивають кілька разів, замочують у холодній воді на 3-4 год, потім воду зливають, проціджують і використовують для варіння грибів. Гриби після замочування промивають. Світлі смачні й ароматні бульйони виходять при варінні білих, сушених грибів, інші гриби використовують в основ- ному для запікання і приготування начинок

Навагу не потрошать через черевце, щоб не пошкодити жовчний міхур, який розміщений дуже близько до стінок
2011-2017.
by