Популярні рецепти сучасної Української кухні


До с к л а д н и х (фігурних форм) нарізування картоплі належать: бочечки, груші, кульки, горішки, часнички, стружка, спіраль (рис. 16). При нарізуванні бочечок, кульок, горішків, груш вручну застосовують спосіб обточування (рис. 17).

Гребінці. Карбовану моркву розрі- зають уздовж навпіл, а потім навскіс 0,2 см завтовшки — для оформлення страв.

Найцінніші молоді гриби

П і д р і з у в а н н я с у х о ж и л к і в . Сухожилки підрізують у кількох місцях, щоб порціонні шматочки не деформувались при тепловій обробці. Розпушувати м'ясо і підрізати сухожилки кращена м'ясорозпушувальній машині
2011-2017.
by