Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для звичайних сортів допускаються механічні пошкодження — до 5 %, наяв- ність прилиплої землі —до 1 %, розміри бульб, менші встановленої норми, —до 5 %.

Моно- і дисахариди називають цукрами. Цукри поліпшують смак продуктів, за винятком цукрів картоплі. Накопичення в ній більше 2 % цукрів надає бульбам неприємного солодкого смаку.

На металеві нелітографічні банки наносять послідовно асортиментний номер продукції — одну — три цифри; індекс міністерства плодоовочевого господарства — К; номер підприємства-виготовлювача — одну — три цифри; номер зміни (брига- ди) — одну — дві цифри; число — дві цифри, місяць — дві цифри і рік виготов- лення — дві останні цифри (наприклад, 37 К 45, 2140298). Умовні позначення наносять на кришку або на дно банки

Підрізаний плавник притискують до дошки ножем, лівою рукою відводять рибу убік, тримаючи її за хвіст, при цьому плавник легко видаляється (рис. 44)
2011-2017.
by