Популярні рецепти сучасної Української кухні


При обробці зеленої цибулі відрізують корінці, зачищають білу частину, вида- ляють в'ялі, пожовклі і загнилі пера, потім промивають у великій кількості холод- ної води у ванні з решітчастим настилом, міняючи воду, кілька разів обполіскують під проточною водою, викладають у решето і обсушують.

Червоноголова капуста має фіолетово-червоне забарвлення, зумовлене наявністю антоціанів. Вона багата на вітаміни, мінеральні речовини (солі натрію, калію, ^Ш^&)* ЦУКЩ^містить бНЩЙй#ф^,ментаі ,ФітЯ№иди' клітковину. За вмістом 47 вітаміну С цей вид капусти майже вдвічі, а за вмістом каротину — в чотири рази перевершує білоголову. Використовують червоноголову капусту тільки для при- готування салатів і маринування.

Рибний цех організовують при великих заготівельних підприємствах. Він при- значений для централізованого виробництва напівфабрикату "Риба спеціального розбирання охолоджена" (тушки риби без луски, плавників, голови, нутрощів)

На яловичині від молодих тварин І і II категорій справа від клейма має бути літера "М"
2011-2017.
by