Популярні рецепти сучасної Української кухні


Механічний спосіб. При централізованому виробництві напівфабрикату "Картопля сульфітована" бульби обробляють на потоково-механізованих лініях типу ПЛСК. Процес складається з таких послідовних операцій: сортування, калі- брування, миття, механічне обчищання, ручне дочищання, промивання, сульфі- тація, дозування, пакування, зберігання і реалізація (рис. 14).

Термічний спосіб (паровий і вогневий) застосовують на великих заготівельних підприємствах.

Вміст води в рибі залежить від її жирності (чим більше жиру, тим менше води) і коливається від 52 до 83 %

Лінія приготування напівфабрикатів із січеного м'яса складається з ванни для замочування хліба, м'ясорубки, фаршмішалки й автомата АФРМ-8000, який дозує і формує 8000 тюфтельок або 5000 котлет, чи 4000 біфштексів за 1 год (рис. 70)
2011-2017.
by