Популярні рецепти сучасної Української кухні


Отже, енергетична цінність яловичини становить 9 х 12,4 + 4,0 х 18,9 = 187 ккал, або 782 кДж.

Вогневий с п о с і б . Картоплю обпалюють у циліндричній печі 6-12 с при температурі 1100-1200 °С. Потім промивають у мийній машині, де за допомогою щіток валиків її шкірка зчищається і змивається водою.

М і н о г а — (з родини міногових) риба стрічкоподібної форми; тіло без лус- ки, вкрите слизом, має спинні і хвостовий плавники, грудних, черевних і анальних плавників немає; скелет хрящовий, замість зябрових кришок — зяброві отвори; на рилі є присоска, жовчного міхура немає. М'ясо жирне (33 %), смачне. Придатна для смаження

111 Залежно від вгодованості (ступеня розвитку жирової, м'язової і кісткової тка нин) туші забійних тварин поділяють на категорії
2011-2017.
by