Популярні рецепти сучасної Української кухні


Зв'язана вода міститься у сполуках з різними речовинами продукту. Вона не розчиняє кристали, не активізує біохімічні процеси, замерзає при температурі - 50...-70 °С (температура замерзання вільної води близько 0 °С).

Продукти, що надійшли у відкритій тарі (м'ясо, риба, овочі, гастрономічні товари, хлібобулочні вироби), приймають у момент надходження. їх переважують або перелічують.

Гарбузи дозрівають восени, добре зберігаються, завдяки цьому їх можна ви- користовувати на підприємствах масового харчування протягом року для приго- тування страв, особливо в зимовий період, коли асортимент свіжих овочів обме- жений

Щоб відокремити корейку і грудинку, потрібно спиннореберну частину роз- рубати навпіл. Спочатку вирубують хребет. Для цього вздовж спинних і попере- кових хребців з обох боків поперекових відростків надрізують м'якоть до основи ребер, перерубують поперечні відростки хребта і ребра біля основи спочатку з одного боку хребта, а потім з другого. Вирубують грудну кістку і дістають дві половини. Кожну половину розрубують на дві частини — корейку і грудинку
2011-2017.
by