Популярні рецепти сучасної Української кухні


хмаль міститься в картоплі (до 25 %), в зеленому горошку (5-6,9), цукровій кукурудзі (4-10 %), в інших овочах його зовсім немає або є в незначних кількосте.

44 Обробка коренеплодів. Моркву, столові буряки, редьку, ріпу, брукву обробля- ють механічним або термічним способом (як і картоплю), а також вручну (довгу моркву тільки вручну). Процес обробки включає такі операції: сортування, миття, обчищання, промивання, нарізування.

Родина лососевих — кета, горбуша, сиг, ряпушка, сьомга, лосось, муксун, фо- рель (рис. 34). Риби цієї родини мають довгасте товсте тіло, вкрите сріблястою дрібною лускою, яка щільно прилягає до тіла, і чітко виражену бокову лінію. На спині два плавники, один з них біля хвоста — жировий

§ 7. Обробка риби з хрящовим скелетом На підприємства масового харчування осетрова риба надходить замороженою без нутрощів, які видаляють при промисловій обробці у процесі одержання ікри
2011-2017.
by