Популярні рецепти сучасної Української кухні


За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.

Бар — підприємство, яке обладнане барною стойкою і реалізує міцні алко- гольні, слабкоалкогольні і безалкогольні напої, закуски нескладного приготування 19 , борошняні кондитерські вироби і покупні товари. Відвідувачів обслуговують офіціанти або бармен.

Звичайне забарвлення шкірочки баклажанів від світло-лілового до темно-фіо- летового; плоди бувають різної форми — круглі, овальні, грушоподібні, цилінд- ричні та ін. Баклажани мають лікувальні властивості — затримують розвиток ате- росклерозу, виводять надлишок води з організму, їх рекомендують при анемії, захворюваннях печінки, нирок, подагрі, атеросклерозі

89 Розморожування ' Обчищання луски 1 N. ■ •-' Видалення плавників ' Розрізування черевця 1 Видалення нутрощів і чорної плівки ,_ Відходи ^\ Відрізування голови * Промивання Обсушування Харчові Технічні ' Варіння бульйонів Зрізування верхнього філе з ребер- ними кістками пластуванням риби * Видалення хребта * Видалення реберних кісток з філе Зрізування філе зі шкіри ♦ Нарізування на порціонні шматочки Рис. 48. Технологічна схема розбирання риби на філе
2011-2017.
by