Популярні рецепти сучасної Української кухні


Коренеплоди, які надходять на підприємства харчування, повинні бути цілими, свіжими, чистими, без тріщин, захворювань і пошкоджень сільськогоспо- дарськими шкідниками, одного ботанічного сорту, правильної форми, з довжиною гички не більше 2 см.

Вітамін В9 (фолієва кислота) забезпечує нормальне кровотворення в організмі і бере участь в обміні речовин. При нестачі фолієвої кислоти у людини розвива- ються різні форми недокрів'я. Багато вітаміну В9 в зелених листках салату, шпи- нату, петрушки, зеленій цибулі. Він дуже нестійкий при тепловій обробці.

Губчасті гриби — білий гриб, підосичник, підберезник, маслюк, моховик (рис

Зовнішню і бокову частини варять, тушкують великими, порціонними і дрібни- ми шматочками
2011-2017.
by