Популярні рецепти сучасної Української кухні


У виробничих процесах одночасно використовується ручна і машинна праця.

Кружальця. Моркву однакового діаметра (2-2,5 см) нарізують упоперек на кру- жальця 0,1-0,3 см завтовшки. Використовують кружальця сирої моркви для юшки селянської, вареної — для холодних страв.

Рибний цех організовують при великих заготівельних підприємствах. Він при- значений для централізованого виробництва напівфабрикату "Риба спеціального розбирання охолоджена" (тушки риби без луски, плавників, голови, нутрощів)

К р е в е т к и — морські рачки до 15 см завдовжки, масою 75 г. М'ясо креве- ток, як і м'ясо крабів, — джерело білка і мінеральних речовин. Креветки надходять свіжозамороженими, варено-охолодженими, а також консервованими. Морожені креветки розморожують на повітрі при температурі 18-20 °С протягом двох годин для того, щоб розділити блок на частини. Розморожувати повністю креветки не рекомендується, оскільки голови їх потемніють і погіршиться зовнішній вигляд
2011-2017.
by