Популярні рецепти сучасної Української кухні


У дієтичному харчуванні їх рекомендують при відсутності апетиту, пониже- ному кров'яному тиску.

Таблиця 1 Температура і відносна вологість повітря складських приміщень Стелажний спосіб використовують для зберігання риби, субпродуктів, масла, сиру, хліба, хлібобулочних виробів, кави, какао, спецій, сухого молока, яєчного порошку, свіжої капусти. Продукти розміщують на полицях стелажів, у шафах.

Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти

Рибні напівфабрикати зберігають при температурі від 0 до -4 °С: цілу розібра- ну рибу — 24 год; рибний фарш — 6-8 год; котлетну масу- 2-3 год (її викладають на лотки шаром до 5 см), напівфабрикати з котлетної маси — до 24 год
2011-2017.
by