Популярні рецепти сучасної Української кухні


Головки цвітної капусти повинні бути цілими, щільними, білими, чистими, з бугристою поверхнею, без пророслого внутрішнього листя, стороннього запаху, 48 без механічних пошкоджень, з двома рядами приховуючого підрізаного листя (на 2-3 см вище головки), з зовнішнім качаном довжиною не більше 2 см, розміром головки по найбільшому діаметру не менш ніж 8 см. Допускається до 10 % голо- вок не дуже щільних, з пророслим внутрішнім листям і механічними пошкоджен- нями, а також до 5 % головок розміром 6-8 см.

Часточки одержують із шматочків, нарізаних 2-3 см за- вдовжки, потім їх розрізують по радіусу на кілька частин.

Кавуни і дині корисні для хворих на анемію, атеросклероз, при захворюваннях печінки, жовчних шляхів, нирок

Щоб приготувати м'ясні напівфабрикати, застосовують такі способи: нарізу- вання, відбивання, підрізування сухожилків, панірування, шпигування, марину- вання, подрібнення, вибивання
2011-2017.
by