Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітамін Р (цитрин) сприяє зміцненню тонких кровоносних судин, захищає організм від крововиливів, сприяє нагромадженню вітаміну С у тканинах. Він міститься в рослинах, багатих на вітамін С.

Хрін має гострий і пекучий смак і запах, які зумовлені аліловим гірчичним маслом, що утворюється при гідролізі глікозиду синігрину. Він багатий на вітамін С (55 мг%), фітонциди, мінеральні солі калію, кальцію, магнію, заліза, міді, фос- фору. Хрін збуджує апетит, поліпшує діяльність кишечника.

Використовують для холодних закусок (фаршированих, заливних), перших і других (варених, припущених і смажених) страв

Розбирання й обвалювання передньої частини туші. Передню частину розрубу- ють на такі відруби: лопаткову і шийну частини, грудинку, корейку
2011-2017.
by