Рис. 6. Бульбоплоди: 1 — картопля; 2 — батат; 3 — топінамбур.
В кулінарії баклажани вживають для смаження, тушкування, фарширування, приготування ікри і перших страв
У маринки видаляють темну отруйну плівку з черевної порожнини, про- мивають
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Гниття — це розпад білків під дією гнильних мікробів з утворенням отруй- них, з неприємним запахом, речовин. Гниють продукти, які містять білки і велику кількість води (м'ясо, риба, яйця, зерно, картопля).Рис. 6. Бульбоплоди: 1 — картопля; 2 — батат; 3 — топінамбур.
В кулінарії баклажани вживають для смаження, тушкування, фарширування, приготування ікри і перших страв
У маринки видаляють темну отруйну плівку з черевної порожнини, про- мивають