Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вони ще не придатні для споживання.

Таблиця 1 Температура і відносна вологість повітря складських приміщень Стелажний спосіб використовують для зберігання риби, субпродуктів, масла, сиру, хліба, хлібобулочних виробів, кави, какао, спецій, сухого молока, яєчного порошку, свіжої капусти. Продукти розміщують на полицях стелажів, у шафах.

11. Визначте, скільки обчищеної картоплі можна дістати з 120 кг картоплі масою брутто у вересні і в січні

123 * Н а р і з у й т е м'ясо упоперек волокон: його легше відбивати. * В і д б и в а й т е м'ясо на дошці, змоченій холодною водою: сухе дерево поглинає м'ясний сік
2011-2017.
by