Популярні рецепти сучасної Української кухні


В українській кухні знайшли відображення не лише історичний розвиток на- роду, а й природно-географічні умови того чи іншого регіону, його культурно- побутові традиції, а також зумовлені ними напрями господарської діяльності.

Кубики. Картоплю спочатку нарізують на пластинки, пластинки на брусочки, а брусочки — на кубики. Залежно від призначення кубики нарізують великих розмірів (висота ребра 2,0-2,5 см), середніх (1,0-1,5 см) і дрібних (0,3-0,5 см).

29). Низ шапочки цих грибів має вигляд губки, що складається з тонких трубочок, в яких знаходяться спори
• Н а к р и в а й т е рибу поліетиленовою плівкою при розморожуванні на повітрі: це зменшить випаровування вологи з її поверхні
2011-2017.
by