Популярні рецепти сучасної Української кухні


В організмі людини розщеплюється до глюкози. Глікоген відіграє важливу роль у процесі дозрівання м'яса. У воді легко набухає і розчиняється.

Рис. 5. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: 1 — візок ТП-80 з підйомною платформою; 2 — розвантаження електросковороди; З — завантаження пароварильного апарата.

Квашена капуста. За способом приготування квашену капусту ділять на шат- ковану, січену, квашену цілими головками, квашену головками з січеною або шаткованою

Рибу промивають, обсушують і нарізують упоперек під прямим кутом на пор- ціонні шматочки-кругляки (рис. 47, в), які використовують для варіння, смаження, фарширування. Кількість відходів становить 35-40 %
2011-2017.
by