' З б е р і г а й т е коренеплоди цілими, а не нарізаними, накривши чистою воло- гою тканиною.
Для цього придатніший шматок граніту або мармурової плити
М'ясо старих тварин цеглово-червоного кольору, грубе, має специфічний за- пах, жир тугоплавкий
Популярні рецепти сучасної Української кухні
М'ясо і риба містять екстрактивні речовини, які при варінні легко розчиня- ються в бульйоні, надаючи йому приємного смаку та аромату. Приємний аромат їжі викликає апетит і поліпшує її засвоювання.' З б е р і г а й т е коренеплоди цілими, а не нарізаними, накривши чистою воло- гою тканиною.
Для цього придатніший шматок граніту або мармурової плити
М'ясо старих тварин цеглово-червоного кольору, грубе, має специфічний за- пах, жир тугоплавкий