Популярні рецепти сучасної Української кухні


Натрій разом з калієм регулює водний обмін, затримуючи воду в організмі, підтримує нормальний осмотичний тиск у тканинах. У харчових продуктах натрію мало, тому його вводять з кухонною сіллю.

Безцехова структура виробництва характерна для доготівельних підприємств,' що працюють на напівфабрикатах і мають невелику виробничу програму й обме- жений асортимент продукції власного виробництва (спеціалізовані закусочні, Ідальні-доготівельні та ін.). На таких підприємствах практикують функціональний розподіл праці, тобто всі операції виконують одна або дві виробничі бригади, які підпорядковуються завідуючому виробництвом.

Родина окуневих — окунь, судак, йорж, берш (рис. 36). Окуневі мають два спинних плавники: перший — колючий, другий — м'який. Тіло вкрите дрібною щільною лускою, бокова лінія пряма, по боках поперечні розпливчасті темні смуги

Для напівфабрикатів з січеної натуральної та котлетної маси форма має відпо- відати виду напівфабрикату, поверхня повинна бути без тріщин і ламаних країв, рівномірно запанірована
2011-2017.
by