Буряки мають лікувальні властивості: поліпшують роботу кишечника, запобі- гають розвиткові атеросклерозу і регулюють обмін речовин.
Овочеві консерви поділяють на натуральні, закусочні, обідні і томатопродукти
Тазостегнову частину — для смаження цілою, панірованими порціонними і дрібними шматочками
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Калорійність — важливий показник харчової цінності продуктів, вимірюється в кілокалоріях (ккал) або в кілоджоулях (кДж). Одна кілокалорія дорівнює 4,184 кілоджоуля.Буряки мають лікувальні властивості: поліпшують роботу кишечника, запобі- гають розвиткові атеросклерозу і регулюють обмін речовин.
Овочеві консерви поділяють на натуральні, закусочні, обідні і томатопродукти
Тазостегнову частину — для смаження цілою, панірованими порціонними і дрібними шматочками