Популярні рецепти сучасної Української кухні


Продукти, що надійшли в тарі (мішках, бочках, ящиках), приймають у два етапи: спочатку за кількістю місць або масою брутто, а потім за кількістю оди- ниць всередині упаковки і масою нетто.

Не допускаються бульби позеленілі, зів'ялі, розтиснуті, пошкоджені гризуна- ми, гниллю, фітофторою, підмерзлі, запарені, з наявністю органічних і мінераль- них домішок (солома, гичка, каміння).

Отруйні гриби розрізняють за зовнішнім виглядом і за такими чотирма ознаками: —срібна ложка, опущена у відвар з отруйних грибів, вкривається бурим на- льотом; —цибулина, покладена в гарячий відвар отруйних грибів, чорніє; —сіль, посилана на нарізані отруйні гриби, жовтіє; —на розрізі отруйного гриба виступає білуватий сік, причому голубувата м'я- коть гриба швидко чорніє

Для з а п і к а н н я використовують цілу рибу, порціонні шматочки, нарізані з філе з шкірою без кісток, з чистого філе
2011-2017.
by