Популярні рецепти сучасної Української кухні


Бар — підприємство, яке обладнане барною стойкою і реалізує міцні алко- гольні, слабкоалкогольні і безалкогольні напої, закуски нескладного приготування 19 , борошняні кондитерські вироби і покупні товари. Відвідувачів обслуговують офіціанти або бармен.

Фітонциди кропу при солінні овочів не тільки надають їм приємного специфічного смаку, а й запобігають псуванню й утворенню плісені.

Найчастіше охолоджують льодом. Для цього промиту і посортовану за видами і розмірами рибу (розроблену або нерозроблену) викладають у тару і пересипають льодом (натуральним чи штучним). Льоду беруть 50 % від маси риби. Для покра- щення умов зберігання використовують спеціальний лід, до якого додають анти- септики або антибіотики. Більшість видів риб в охолодженому стані можна збері- гати 5 діб при температурі від 1 до -2 °С і відносній вологості повітря 95-98 %

М'ясо — це оброблені цілі туші або частини туш забійних тварин, до складу яких входять різні тканини організму тварин (м'язова, сполучна, кісткова, жирова) і залишкова кількість крові
2011-2017.
by