Популярні рецепти сучасної Української кухні


На пектинові речовини багаті яблука, айва, абрикоси, сливи, чорна смородина, алича, столові буряки — в середньому 0,01-2 %.

У кулінарії вживають такі сорти моркви: Паризька каротель (коротка), Геран- да, Нантська (напівдовга), Валерія (довга).

Солодкий перець високо цінують у дієтичному харчуванні. Його рекоменду- ють як полівітамінний продукт при гіпо- і авітамінозах, недокрів'ї, а також для збудження апетиту і стимулювання травлення, зміцнення кровоносних судин, виведення холестерину. Він корисний при атеросклерозі, гіпертонії, однак про- типоказаний при виразковій хворобі шлунка, захворюваннях печінки, нирок, кишечника

Виробничі процеси в цеху частково механізовані. Для розвантаження і пере міщення м'ясних туш і півтуш до лінії обробки м'яса передбачені монорейкові лінії. Сировина по монорейці надходить у холодильні камери, де зберігається при температурі -2...-4 °С
2011-2017.
by