Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ці місця забезпечують повним набором інструментів, інвентаря, посуду, пристроїв хтя виконання всіх технологічних операцій. Безпосередньо на універсальному робочому місці мають бути тільки ті інструменти, інвентар, посуд, пристрої, які необхідні для виконання певної операції. Решту інвентаря і посуду зберігають у висувних ящиках і на полицях під стільницею стола. Ножі зберігають у спеціаль- них пристроях до стола.

Кожна група продуктів потребує певних умов зберігання, залежно від їх влас- тивостей, тому у складських приміщеннях підтримують необхідну температуру і вологість повітря (табл. 1), додержуються вимог і правил санітарії та гігієни.

Використовують для холодних закусок (фаршированих, заливних), перших і других (варених, припущених і смажених) страв

Білок актин при взаємодії з міозином утворює актоміозин, який має велику в'язкість. Білки міозин, актин і глобулін розчиняються у солевих розчинах, решта білки — водорозчинні
2011-2017.
by