Овочі багаті на вуглеводи у вигляді цукрів (сахарози, фруктози, глюкози), крох- малю, клітковини, інуліну. Вміст цукрів коливається від 0,2 до 11 %. Багато саха-: у,\ в буряках (11 %), фруктози в кавунах (5,6-11 %), глюкози в моркві, динях.
У лікувальному харчуванні застосовують при шлунково-кишкових захворю- ваннях, при хворобах серця
У більдюги знімають грубу шкіру з дрібними лусками "панчохою" так, як у вугра
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Бродіння — це розщеплення вуглеводів під впливом ферментів, які виділяють мікроорганізми. Розрізняють бродіння спиртове, молочно-, оцтово- і масляно- кисле та ін.Овочі багаті на вуглеводи у вигляді цукрів (сахарози, фруктози, глюкози), крох- малю, клітковини, інуліну. Вміст цукрів коливається від 0,2 до 11 %. Багато саха-: у,\ в буряках (11 %), фруктози в кавунах (5,6-11 %), глюкози в моркві, динях.
У лікувальному харчуванні застосовують при шлунково-кишкових захворю- ваннях, при хворобах серця
У більдюги знімають грубу шкіру з дрібними лусками "панчохою" так, як у вугра