Популярні рецепти сучасної Української кухні


Залежно від кількісного вмісту в продуктах харчування мінеральні речовини поділяють на макро-, мікро- і ультрамікроелементи.

Овочеві цехи середньої або малої потужності орга- нізовують на підприємствах, що працюють на сиро- вині (ресторани, їдальні та ін.). Виробничі процеси в таких цехах менш механізовані. їх обладнують мий- ними машинами, картоплечистками, виробничими столами, ваннами, спеціальними столами для обробки цибулі, хріну (рис. 12). На робочих місцях викорис- товують інвентар, пристрої, тару такі самі, як і в ово- чевих цехах великої потужності.

На підприємства масового харчування оселедці надходять солоними, мари- нованими, копченими і консервованими, рідко — свіжозамороженими. Використо- вують для холодних закусок, свіжого осе- ледця смажать

16. Наведіть класифікацію нерибних продуктів морського промислу
2011-2017.
by