Популярні рецепти сучасної Української кухні


При кулінарній обробці вода з одного стану може переходити в інший. Так, при варінні картоплі, випіканні хліба частина вільної води переходить у зв'язаний стан внаслідок клейстеризації крохмалю і набухання білків. При розморожуванні м'яса, риби частина зв'язаної води переходить у вільний стан.

Підвісним способом зберігають м'ясо, яке охололо і охолоджене, копчені м'ясні вироби, варені ковбаси, сосиски, сардельки. їх розміщують так, щоб вони не торкалися між собою і до стін.

Крім молочно-кислого бродіння при квашенні відбувається і спиртове броді- ння, яке спричиняють дріжджі. Спирт, з'єднуючись з молочною та іншими кис- лотами, утворює складні ефіри, які надають квашеним продуктам специфічного аромату

Корейку використовують для смаження цілою, порціонними шматками, в на- туральному, панірованому вигляді і дрібними шматочками
2011-2017.
by