Популярні рецепти сучасної Української кухні


* Р е т е л ь н о видаляйте вічка і позеленілі місця бульб, оскільки там накопи- чується отруйна речовина соланін.

Сортування і калібрування сприяють раціональному використанню овочів для приготування страв, зменшують кількість відходів при механізованій обробці. При сортуванні видаляють пошкоджені овочі, сторонні домішки. Калібрують овочі за : : міром, ступенем достигання, якістю. Ці операції в основному здійснюють уручну. Ьл великих підприємствах картоплю калібрують на калібрувальних машинах.

Плід томату соковитий, складається із шкірочки, м'ясистих стінок і насіннєвих камер, які заповнені драглистою масою з насінням

111 Залежно від вгодованості (ступеня розвитку жирової, м'язової і кісткової тка нин) туші забійних тварин поділяють на категорії
2011-2017.
by