Популярні рецепти сучасної Української кухні


Загальна добова потреба організму дорослої людини в мінеральних речовинах 13,6-21 г. При цьому важливе правильне співвідношення мінеральних речовин у їжі. Так, співвідношення кальцію, фосфору і магнію у харчуванні повинно бути 1:1,5 : 0,5. Найсприятливіше воно у молоці, буряках, капусті, цибулі, менш спри- ятливе — у крупах, м'ясі, рибі, макаронах.

Для короткочасного зберігання продуктів і напівфабрикатів на підприємствах масового харчування виділяють складські приміщення: холодильні камери і скла- ди для овочів, сухих продуктів.

Кавуни відзначаються високим вмістом цукрів (8,7 %), з яких переважають фруктоза і глюкоза, і малою кількістю клітковини (0,5 %), завдяки цьому вони мають ніжну м'якоть і приємний солодкий смак. М'якоть червоного або рожевого кольору, містить вітаміни С, В,, В2, РР і мінеральні речовини (0,6 %), особливо багато солей магнію, калію

Сортування і кулінарне використання частин м'яса. Отримані частини після об- валювання і зачищення сортують залежно від їх кулінарного використання
2011-2017.
by