Верхні 2-3 лусочки при достиганні цибулі підси- хають, утворюючи "сорочку", яка захищає м'я- систі лусочки від висихання і пошкодження мікроорганізмами. Верхня звужена частина ци- булини називається шийкою (рис. 22).
Перед вживанням їх миють, обсушують і нарізують часточками або ски- бочками
Підшкірний жир є в ділянці крижів, останніх ребер і сідничних горбів. Остисті відростки хребців, сідничні горби і маклаки виступають чітко, стегна із западинами
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Продукти, що надійшли у відкритій тарі (м'ясо, риба, овочі, гастрономічні товари, хлібобулочні вироби), приймають у момент надходження. їх переважують або перелічують.Верхні 2-3 лусочки при достиганні цибулі підси- хають, утворюючи "сорочку", яка захищає м'я- систі лусочки від висихання і пошкодження мікроорганізмами. Верхня звужена частина ци- булини називається шийкою (рис. 22).
Перед вживанням їх миють, обсушують і нарізують часточками або ски- бочками
Підшкірний жир є в ділянці крижів, останніх ребер і сідничних горбів. Остисті відростки хребців, сідничні горби і маклаки виступають чітко, стегна із западинами