Популярні рецепти сучасної Української кухні


Запитання і завдання для повторення 1. Від чого залежить хімічний склад і харчова цінність продуктів харчування? 2. Роль води у процесі обміну речовин і її вплив на харчову цінність.

На поверхні шкірочки розміщені вічка, в яких знаходяться бруньки (3-5 бру- ньок в одному очку). При пророщуванні бруньки дають кільчик.

Риба без луски і дрібних кісток. М'ясо смачне, ніжне. Печінка зубатки — делікатес, а ікра за смаком нагадує осетрову

П і д р і з у в а н н я с у х о ж и л к і в . Сухожилки підрізують у кількох місцях, щоб порціонні шматочки не деформувались при тепловій обробці. Розпушувати м'ясо і підрізати сухожилки кращена м'ясорозпушувальній машині
2011-2017.
by