Моркву і морквяний сік споживають при авітамінозі А, недокрів'ї, гастритах з пониженою кислотністю шлункового соку, порушенні мінерального обміну.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Внутрішню і верхню частини тушкують великими і порціонними шматками, смажать порціонними панірованими і дрібними шматочками
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Вітамін С (аскорбінова кислота) — антицинготний. Він бере участь в обміні речовин і потрібний для загального розвитку організму. Недостатня кількість ас- корбінової кислоти в організмі призводить до зниження працездатності, швидкого стомлення, різних захворювань.Моркву і морквяний сік споживають при авітамінозі А, недокрів'ї, гастритах з пониженою кислотністю шлункового соку, порушенні мінерального обміну.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Внутрішню і верхню частини тушкують великими і порціонними шматками, смажать порціонними панірованими і дрібними шматочками