21 Склад для овочів розміщують у підвальному приміщенні з доброю вентиля цією, без природного освітлення, оскільки на світлі руйнується вітамін С, а кар- топля зеленіє і проростає.
У дієтичному харчуванні боби рекомендують при захворюваннях печінки, ни- рок, кишечника. Однак вони протипоказані хворим на подагру
Заморожене м'ясо має в товщі м'язів біля кісток температуру -8 °С. М'ясо заморожують при температурі -18 °С і нижче
Популярні рецепти сучасної Української кухні
При визначенні енергетичної цінності необхідно враховувати, що харчові ре- човини не засвоюються повністю. Доведено, що рослинна їжа засвоюється в се- редньому на 80-85 %, оскільки протопектин і клітковина не засвоюються. Тва- ринна їжа засвоюється на 90-95 %, змішана — на 85-90 %.21 Склад для овочів розміщують у підвальному приміщенні з доброю вентиля цією, без природного освітлення, оскільки на світлі руйнується вітамін С, а кар- топля зеленіє і проростає.
У дієтичному харчуванні боби рекомендують при захворюваннях печінки, ни- рок, кишечника. Однак вони протипоказані хворим на подагру
Заморожене м'ясо має в товщі м'язів біля кісток температуру -8 °С. М'ясо заморожують при температурі -18 °С і нижче