Популярні рецепти сучасної Української кухні


Підприємства для реалізації готової продукції, яка надходить від заготівельних та інших підприємств масового харчування, обслуговують невеликі стабільні кон- тингенти у виробничих підприємствах, установах і навчальних закладах. При цен- тралізованому виробництві готової продукції необхідно враховувати терміни реа- лізації її гарячою (1-2 год).

43 Кращі кулінарні властивості мають сорти буряків з темнозабарвленою м'якот- тю і невеликою кількістю білих кілець на розрізі, середніх розмірів, гаюскоокруг- лої форми (Грибовський, Бордо, Єгипетський). Використовують столові буряки для приготування борщів, салатів, вінегретів, гарнірів.

У лікувальному харчуванні застосовують при шлунково-кишкових захворю- ваннях, при хворобах серця

Розбирання й обвалювання задньої частини туші. Задню частину туші розділя- ють на два окости. Для цього кістки таза і крижові хрящі розпилюють або розру- бують поздовж
2011-2017.
by