Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 4. Характеристика й обробка бульбоплодів Бульбоплоди — це овочі, в яких у їжу використовують підземне стебло.

Форми нарізування решти коренеплодів. Ріпу, редьку, брукву шаткують солом- кою (як і картоплю) для приготування салатів.

М'ясо оселедцевих під час посолу дозрі- ває, набуває ніжної структури тканини, спе- цифічного приємного смаку й аромату

Жирова тканина складається з кульок жиру, оточених пухкою сполучною тка- ниною. Залежно від кількості жирових відкладень визначається ступінь вгодова- ності туші. Жир, який відкладається біля внутрішніх органів, називається внутрішнім, у підшкірній клітковині — підшкірним (жиром-сирцем), між м'язо- вими волокнами — м'язовим жиром. Внутрішньом'язовий жир робить м'ясо со- ковитим, ніжним, поліпшує смакові якості і підвищує його харчову цінність. М'ясо, в якому жир відкладається у м'язах у вигляді тонких прошарків, називають "мар- муровим". Проте великий вміст жиру погіршує смак і кулінарні властивості м'яса
2011-2017.
by