Популярні рецепти сучасної Української кухні


Міститься в горосі, вівсяних крупах, яйцях, сирі, м'ясі, рибі.

Зірочки, шестерні. Моркву карбу- ють, потім нарізують упоперек 1-1,5 см завтовшки. Використовують для офор- млення страв.

В у г і л ь н а риба— (з родини анапломідових) має шкіру і луску чорного кольору. Луска дрібна, легко знімається. На спині два плавники, розміщені далеко один від одного. М'ясо біле, смачне. Надходить риба мороженою і копченою

Сполучна тканина з'єднує окремі тканини між собою і зі скелетом (плівки, сухожилки, суглобові зв'язки, хрящі, окіст). В туші сполучна тканина розподі- ляється нерівномірно, найбільше її в передній частині туші і в нижніх кінцівках
2011-2017.
by