Популярні рецепти сучасної Української кухні


Відбірна пізня картопля високоцінних сортів, що надійшла на підприємство вчування, повинна бути одного ботанічного сорту, помита або обчищена від ІІМЛІ сухим способом. Бульби картоплі повинні бути цілими, чистими, сухими, здоровими, не пророслими і не зів'ялими.

Промивають обчищені овочі у холодній воді (у ваннах), щоб видалити залишки шкірочки, піску.

Гарбузи дозрівають восени, добре зберігаються, завдяки цьому їх можна ви- користовувати на підприємствах масового харчування протягом року для приго- тування страв, особливо в зимовий період, коли асортимент свіжих овочів обме- жений

ликим шматком; 2 - стіл виробничий; З - дош- Р обнИЧ1 СТ0ЛИ' На поверхні ЯКИХ закріп ка обробна; 4 - ваги; 5 - зона працівника; ЛЮЮТЬ штирями обробні ДОШКИ, Під 6 - функціональна місткість; 7 - конвеєр. КРИШКОЮ СТОла розміщують ЯЩИКИ ДЛЯ 116 Рис. 70. Схема організації робочих місць по приготуванню напівфабрикатів з котлетної маси: 1 — м'ясорубка; 2 — жолоб; 3 — фаршмішалка; 4 — трубопровід для подавання котлетної маси від фаршмішалки до бункерів котлетоформувальної машини; 5 — стіл виробничий; 6 — котлетофор- мувальний апарат; 7 — зона працівника; 8 — функціональна місткість; 9 — стелаж пересувний
2011-2017.
by