Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кольрабі —рослина родини капустяних. За хімічним складом близька до біло- голової капусти. Кольрабі характеризується значним вмістом білкових речовин, цукрів і вітаміну С, в ній багато солей фосфору, заліза, кальцію. Завдяки велико- му вмісту мінеральних солей і сирого білка цей вид капусти широко застосовуєть- ся в дієтичному і дитячому харчуванні, корисний вагітним жінкам. У кулінарії використовують для приготування салатів, перших та других варених і тушкова- них страв.

18 Рис. 1. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: / — загальний вигляд функціональних місткостей; 2 — засоби переміщення місткостей: а — пересувний контейнер; б, в — пересувні стелажі; г — візок з піднімальною платформою.

Риба надходить солоною, у вигляді баликових виробів, консервів, форель — свіжою

З одержаної м'якоті відрізують жилисту частину (м'якоть, зняту з променевої і ліктьової кісток). М'ясо, що залишилося, розрізують на два великих шматки: плечову і заплічну частини. Плечова частина має клиноподібну форму, а заплічна — продовгувату (у вигляді двох м'язів, з'єднаних між собою плівкою)
2011-2017.
by