Пектинові речовини. Ці речовини є похідними вуглеводів і входять до складу овочів і плодів. До них належать протопектин, пектин, пектинова і пектова кис- лоти.
Білоголову капусту використовують для фарширування цілою, для приготу- вання голубців, завиванця
§ 7. Обробка риби з хрящовим скелетом На підприємства масового харчування осетрова риба надходить замороженою без нутрощів, які видаляють при промисловій обробці у процесі одержання ікри
Популярні рецепти сучасної Української кухні
К і л ь ц я . Цибулю ріжуть на кружальця 0,1 -0,2 см завтовшки, які розділяють на кільця. Використовують для смаження у фритюрі на гарнір до м'яса, смаженого з цибулею, січеників з яловичини з цибулею, для приготування й оформлення холодних страв і закусок.Пектинові речовини. Ці речовини є похідними вуглеводів і входять до складу овочів і плодів. До них належать протопектин, пектин, пектинова і пектова кис- лоти.
Білоголову капусту використовують для фарширування цілою, для приготу- вання голубців, завиванця
§ 7. Обробка риби з хрящовим скелетом На підприємства масового харчування осетрова риба надходить замороженою без нутрощів, які видаляють при промисловій обробці у процесі одержання ікри