Популярні рецепти сучасної Української кухні


Гниття — це розпад білків під дією гнильних мікробів з утворенням отруй- них, з неприємним запахом, речовин. Гниють продукти, які містять білки і велику кількість води (м'ясо, риба, яйця, зерно, картопля).

Кваша — страва, схожа на кисіль за консистенцією і технологією приготуван- ня, але відмінна за складом продуктів. Готували її з двох частин житнього й однієї частини гречаного борошна і невеликої кількості борошна з житнього солоду.

Перед вживанням їх миють, обсушують і нарізують часточками або ски- бочками

Лопаткову і підлопаткову частини, грудинку, пружок (м'ясо І категорії) вико- ристовують для варіння і тушкування дрібними шматочками
2011-2017.
by