Популярні рецепти сучасної Української кухні


Фізичні процеси — це зміна температури, вологості продуктів, поглинання ними газоподібних речовин, ущільнення і деформація. Наприклад, при високій темпе- ратурі (20-25 °С) і пониженій вологості овочі і фрукти в'януть, висихають, втрача- ють масу.

Якщо в їжі недостатньо вуглеводів, то при великих фізичних навантаженнях на утворення енергії використовується запасний жир і білок організму. При над- лишкові вуглеводів жировий запас поповнюється, що призводить до збільшення маси людини.

Томати збуджують апетит, посилюють виділення шлункового соку, позитивно впливають на процес травлення. У дієтичному харчуванні їх рекомендують при захворюванні системи кровообігу, порушенні обміну речовин, ожирінні й анемії

Підготовлені напівфабрикати перед смаженням посипають сіллю, обкачують у просіяному борошні
2011-2017.
by