Ї Склад для сухих продуктів (борошна, круп, цукру, солі, кави, какао, спецій та ін.) розташовують у сухому приміщенні з природним освітленням і доброю вен- тиляцією. В зимовий період його опалюють.
82 • В и з н а ч а й т е якість риби перед її обробкою
' В и к о р и с т о в у й т е для котлетної маси пшеничний хліб без скоринки: маса матиме однорідний колір
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Якщо в їжі недостатньо вуглеводів, то при великих фізичних навантаженнях на утворення енергії використовується запасний жир і білок організму. При над- лишкові вуглеводів жировий запас поповнюється, що призводить до збільшення маси людини.Ї Склад для сухих продуктів (борошна, круп, цукру, солі, кави, какао, спецій та ін.) розташовують у сухому приміщенні з природним освітленням і доброю вен- тиляцією. В зимовий період його опалюють.
82 • В и з н а ч а й т е якість риби перед її обробкою
' В и к о р и с т о в у й т е для котлетної маси пшеничний хліб без скоринки: маса матиме однорідний колір