Популярні рецепти сучасної Української кухні


Червоноголова капуста має фіолетово-червоне забарвлення, зумовлене наявністю антоціанів. Вона багата на вітаміни, мінеральні речовини (солі натрію, калію, ^Ш^&)* ЦУКЩ^містить бНЩЙй#ф^,ментаі ,ФітЯ№иди' клітковину. За вмістом 47 вітаміну С цей вид капусти майже вдвічі, а за вмістом каротину — в чотири рази перевершує білоголову. Використовують червоноголову капусту тільки для при- готування салатів і маринування.

Готова кулінарна продукція — різні страви, кулінарні та кондитерські вироби.

67 Фізичний бомбаж виникає при переповненні банок, заморожуванні консервів або зберіганні їх при високій температурі

М а р и н у в а н н я . М'ясо маринують дрібними або порціонними шматочка- ми. Це сприяє набуханню колагенових волокон сполучної тканини, розм'якшенню м'яса, прискорює процес смаження. М'ясо стає смачним і ароматним. Для маринування м'ясо збризкують оцтом, додають сиру шатковану ріпчасту цибулю, сіль, перець, перемішують і витримують на холоді 4-6 год або використовують Рис. 77. Шпигування м'яса: 1 — проколювання м'якоті голкою для шпигування; 2, 3 — шпигування м'яса; 4 — нашпиговане м'ясо
2011-2017.
by