При зберіганні продуктів, особливо тих, що швидко псуються, потрібно суво- ро додержуватись термінів реалізації.
Отруєння можуть спричинити також загнилі й перестиглі їстівні гриби
Розморожують дрібну рибу у воді. Луску обчищають вручну шкребками чи середнім ножем кухарської трійки, або за допомогою механічного пристрою РО-1 у напрямі від хвоста до голови, спочатку з боків, а потім з черевця (рис. 42). Обчи- щати луску треба акуратно, щоб не пошкодити шкіру
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Сиру моркву використовують для салатів, відварену і припущену — для гарнірів, оздоблення холодних страв і закусок, пасеровану — для заправляння перших страв, соусів.При зберіганні продуктів, особливо тих, що швидко псуються, потрібно суво- ро додержуватись термінів реалізації.
Отруєння можуть спричинити також загнилі й перестиглі їстівні гриби
Розморожують дрібну рибу у воді. Луску обчищають вручну шкребками чи середнім ножем кухарської трійки, або за допомогою механічного пристрою РО-1 у напрямі від хвоста до голови, спочатку з боків, а потім з черевця (рис. 42). Обчи- щати луску треба акуратно, щоб не пошкодити шкіру