Популярні рецепти сучасної Української кухні


Форми нарізування картоплі і її кулінарне використання. Картоплю нарізують простими або складними формами.

Сахароза (буряковий цукор) входить до складу цукрових буряків, цукрової тро- стини, моркви, слив, абрикосів. У цукрі 99,7 % сахарози.

Надходить мороженою. Використовують для варіння, смаження, приготування заливних страв, З у б а н — (з родини спарових) має високе тіло, сплющене з боків, рожевого кольору, вкрите лускою. Плавники колючі. М'ясо соковите, ніжне, смачне (по- дібне до окуневих). Надходить риба мороженою. Використовують для варіння і смаження

М'ясо розморожують на повітрі у спеціальних камерах у такому вигляді, в якому воно надійшло на підприємство (тушами, півтушами, четвертинами). Його підвішу- ють на гаки і монорейки так, щоб воно не торкалося підлоги, стін і між собою
2011-2017.
by