Популярні рецепти сучасної Української кухні


Форми нарізування решти коренеплодів. Ріпу, редьку, брукву шаткують солом- кою (як і картоплю) для приготування салатів.

Кулінарну продукцію на сучасному підприємстві масового харчування вироб- ляють у певній послідовності, починаючи від забезпечення сировиною і облад- нанням, інвентарем та енергією і закінчуючи реалізацією готової продукції.

Напівфабрикати порціонними і дрібними шматочками з риби централізовано виробляти не рекомендується, оскільки білки м'язової тканини риби слабко утри- мують воду і при їх транспортуванні та зберіганні мають місце великі втрати соку і поживних речовин

Серцеві м'язи складаються з непаралельно розміщених волокон, які з'єдну- ються за допомогою численних відростків
2011-2017.
by