18 Рис. 1. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: / — загальний вигляд функціональних місткостей; 2 — засоби переміщення місткостей: а — пересувний контейнер; б, в — пересувні стелажі; г — візок з піднімальною платформою.
Н о т о т е н і я — (з родини нототенійових) досить велика риба масою 1,5-8 кг
* Слиз легко обчищається, якщо рибу ретельно протерти кухонною сіллю і промити
Популярні рецепти сучасної Української кухні
16 Розділ II' ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ МАСОВОГО ХАРЧУВАННЯ § 1. Поняття про технологічний процес. Характеристика основних типів підприємств масового харчування Підприємство масового харчування — це виробничо-торгова одиниця (їдальня, ресторан, кафе, закусочна, бар та ін.), яка виконує функції забезпечення населення харчуванням (виробництво кулінарної продукції, її реалізація й організація споживання), а також організовує цікаве дозвілля.18 Рис. 1. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: / — загальний вигляд функціональних місткостей; 2 — засоби переміщення місткостей: а — пересувний контейнер; б, в — пересувні стелажі; г — візок з піднімальною платформою.
Н о т о т е н і я — (з родини нототенійових) досить велика риба масою 1,5-8 кг
* Слиз легко обчищається, якщо рибу ретельно протерти кухонною сіллю і промити