Хрін миють, обчищають і промивають уручну. Для обробки хріну використо- вують столи з витяжними шафами. В'яле коріння хріну перед обчищанням замо- чують у холодній воді.
Мариновані овочі. Для маринування використовують огірки, томати, цвітну капусту, моркву, цибулю, столові буряки, часник, патисони, кабачки, біло- і чер- воноголову капусту та інші овочі
ток. Завдяки високому вмісту білка (до 20 %) і мікроелементів вона належить до цінних харчових продуктів
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Крохналь — кисіль, який був мало поширеною "панською" стравою.Хрін миють, обчищають і промивають уручну. Для обробки хріну використо- вують столи з витяжними шафами. В'яле коріння хріну перед обчищанням замо- чують у холодній воді.
Мариновані овочі. Для маринування використовують огірки, томати, цвітну капусту, моркву, цибулю, столові буряки, часник, патисони, кабачки, біло- і чер- воноголову капусту та інші овочі
ток. Завдяки високому вмісту білка (до 20 %) і мікроелементів вона належить до цінних харчових продуктів