Популярні рецепти сучасної Української кухні


Моно- і дисахариди називають цукрами. Цукри поліпшують смак продуктів, за винятком цукрів картоплі. Накопичення в ній більше 2 % цукрів надає бульбам неприємного солодкого смаку.

43 Кращі кулінарні властивості мають сорти буряків з темнозабарвленою м'якот- тю і невеликою кількістю білих кілець на розрізі, середніх розмірів, гаюскоокруг- лої форми (Грибовський, Бордо, Єгипетський). Використовують столові буряки для приготування борщів, салатів, вінегретів, гарнірів.

Морожену рибу розморожують двома способами: у воді і на повітрі. У воді розморожують дрібну і середніх розмірів рибу, на повітрі — осетрову, брикети рибного філе, велику рибу з кістковим скелетом

88 Розморожування і • Обчищання луски ' Видалення плавників 1 Надрізування м'якоті навколо голови Перерубування хребта біля голови Відходи \ 1 ^^"^/ " \ Видалення голови разом з нутрощами \ \^ Зачищання чорної плівки \ " " Промивання
2011-2017.
by