Популярні рецепти сучасної Української кухні


Обчищена картопля похилим лотком надходить на конвеєр для контролю і дочищання, вздовж якого з обох боків організовують робочі місця. На кожному робочому місці стільниця стола має два жолобкових отвори: справа — для відходів, зліва — для дочищеної картоплі. Довжина стола на одного робітника 0,7 м.

Вони ще не придатні для споживання.

Для фарширування ц і л о ю капусту обчищають, видаляють внутрішній качан ножем або спеціальною виїмкою, опускають у киплячу підсолену воду і варять 15- 20 хв до напівготовності. Потім капусту перекладають шумівкою у друшляк, дають стекти воді, роз'єднують великі листки головки, не порушуючи її цілості, між ними кладуть начинку і стискують так, щоб головка мала вигляд цілої

102 ' Рулет. Підготовлену котлетну масу кладуть на мокру полотняну серветку, на- дають форму прямокутника 1,5-2,0 см завтовшки, 18-20 см завширшки, посере- дині уздовж кладуть начинку, краї маси з'єднують за допомогою серветки так, щоб один край маси покривав другий
2011-2017.
by