Хрін миють, обчищають і промивають уручну. Для обробки хріну використо- вують столи з витяжними шафами. В'яле коріння хріну перед обчищанням замо- чують у холодній воді.
Усі банки консервованих овочів повинні мати умовні позначення (маркування)
16. Наведіть класифікацію нерибних продуктів морського промислу
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Крохналь — кисіль, який був мало поширеною "панською" стравою.Хрін миють, обчищають і промивають уручну. Для обробки хріну використо- вують столи з витяжними шафами. В'яле коріння хріну перед обчищанням замо- чують у холодній воді.
Усі банки консервованих овочів повинні мати умовні позначення (маркування)
16. Наведіть класифікацію нерибних продуктів морського промислу