Популярні рецепти сучасної Української кухні


Відокремлені головочки зачищають від пошкоджень, промивають і готують юшки, гарніри та як самостійну страву відвареною.

§ 2. Мінеральні речовини Мінеральні речовини — незамінний складник їжі. Вони входять до складу мінеральних солей, органічних кислот. Значення цих речовин для організму лю- дини полягає в тому, що вони беруть участь у побудові тканин (кісток), підтриму- ванні кислотно-лужної рівноваги, нормалізації водно-сольового обміну, діяльності центральної нервової системи, входять до складу крові.

Хімічний склад риби не є постійним, він змінюється залежно від виду, віку, місця і пори вилову

Для цього в приміщення для обсушування м'яса подається тепле повітря. Процес обсушування триває 1,5-2 год. Щоб прискорити його, м'ясо можна обсушувати чистою бавовняною тканиною
2011-2017.
by