Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для прискорення обслуговування споживачів і більш повного задоволення їхнього попиту доготівельні підприємства спеціалізуються на виробництві і реалізації об- меженого асортименту страв і напоїв (закусочні — вареничні, пиріжкові, кулішні, рибні, сосисочні та ін., кафе — молочне, десертне, кондитерське, морозиво та ін.; їдальні —вегетаріанські, дієтичні). На вузькоспеціалізованих підприємствах швид- кого обслуговування використовують апарати і автомати безперервної дії для пиріжків, налисників, оладок, пампушок, що сприяє значному підвищенню про- дуктивності праці робітників, культури виробництва і якості готової продукції.

Форми нарізування решти коренеплодів. Ріпу, редьку, брукву шаткують солом- кою (як і картоплю) для приготування салатів.

Сорти томатів розрізняють за кольором, формою, ребристістю, розміром, кількістю насіннєвих камер, а також ступенем стиглості

8. Як здійснюється пластування риби? 9. Складіть технологічну схему розбирання лускатої риби на чисте філе
2011-2017.
by