Популярні рецепти сучасної Української кухні


Залежно від способу упаковки продукти за кількістю приймають в один або два етапи.

*Не з б е р і г а й т е обчищену картоплю у воді більше трьох годин: вона стане твердою і буде погано розварюватися.

Солоні томати також бувають І і II сорту. Томати І сорту повинні бути незмор- щеними, нем'ятими, різної форми, кисло-солоні на смак з присмаком і ароматом прянощів. Вміст солі в розсолі повинен бути для молочних і бурих томатів 2,5-4 %, червоних — 2-3,5 %: кислотність бурих і молочних томатів — 0,7-1,5 %, червоних — 0,8-1,2 %. До II сорту відносять зелені томати, допускаються зморщені, злегка зчавлені, з більш вираженим кислувато-солонуватим смаком. Вміст солі становить 2-4 %, кислотність молочних і бурих — 0,7-1,3 %, червоних — 0,8-1,5 %

Рис. 72. Схема розбирання свинячої туші: Рис. 73. Схема розбирання баранячої і / — лопаткова частина; 11 — грудинка; III — телячої туші: шийна частина; IV — корейка; V — тазостег- / — лопаткова частина; II — шийна частина; нова частина; VI — вирізка. ///— корейка; IV— грудинка; V— тазостегнова частина
2011-2017.
by