Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.
Томати для фарширування бе- руть зрілі, щільні, середнього роз- міру, їх миють, зрізують верхню частину у вигляді кришечки з боку плодоніжки, виймають чайною ложкою насіння з частиною м'я- коті, повертають розрізом донизу, дають стекти соку, посипають сіллю, перцем і наповнюють на- чинкою (рис. 27)
Категорії вгодованості м'яса позначаються клеймом. Яловичина І категорії повинна мати кругле фіолетове клеймо в п'яти місцях — на лопатковій, спинній, крижовій, стегновій і грудній частинах; яловичина II категорії — квадратне фіо- летове у двох місцях — на лопатковій і стегновій частинах
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Для оздоблення страв з цибулі нарізують квіти (лілії, хризантеми).Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.
Томати для фарширування бе- руть зрілі, щільні, середнього роз- міру, їх миють, зрізують верхню частину у вигляді кришечки з боку плодоніжки, виймають чайною ложкою насіння з частиною м'я- коті, повертають розрізом донизу, дають стекти соку, посипають сіллю, перцем і наповнюють на- чинкою (рис. 27)
Категорії вгодованості м'яса позначаються клеймом. Яловичина І категорії повинна мати кругле фіолетове клеймо в п'яти місцях — на лопатковій, спинній, крижовій, стегновій і грудній частинах; яловичина II категорії — квадратне фіо- летове у двох місцях — на лопатковій і стегновій частинах