Популярні рецепти сучасної Української кухні


Баба — шарпанина з отрібки — це страва з посічених нутрощів: печінки, ле- генів, серця, які заливали тістом з яйцем, а коли їли, то шарпали, смикали, роз- ривали, розділяли на дрібні шматочки.

Не допускаються бульби позеленілі, зів'ялі, розтиснуті, пошкоджені гризуна- ми, гниллю, фітофторою, підмерзлі, запарені, з наявністю органічних і мінераль- них домішок (солома, гичка, каміння).

Перець миють, роблять надріз навколо плодоніжки і видаляють її разом з на- сінням (рис. 24), промивають, кладуть у киплячу підсолену воду на 1-2 хв, щоб уникнути гіркоти, відкидають на друшляк, дають стекти воді, охолоджують і на- повнюють начинкою

Рибу розморожують, обчищають від луски і видаляють плавники так, як опи- сано вище
2011-2017.
by