Популярні рецепти сучасної Української кухні


ВИРОБНИЦТВО НАПІВФАБРИКАТІВ Розділ III ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ § 1. Значення овочів у харчуванні людини Овочі — життєво необхідні продукти харчування. Вони посилюють виділення шлункового соку і поліпшують процес травлення, підтримують кислотно-лужну - івновагу і рідинний обмін в організмі. Деякі овочі (часник, цибуля, хрін, редька) містять бактерицидні речовини — фітонциди, які знищують хвороботворні мікро- мі або стримують їх розвиток.

Часник має високі лікувальні властивості, зумовлені його хімічним складом.

Розморожену рибу не зберігають, її відразу обробляють і використовують для приготування страв

Рис. 54. Знімання шкіри з тушки щуки панчохою
2011-2017.
by