Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кубики. Моркву нарізують на довгі брусочки, потім упоперек на середні або дрібні кубики, як картоплю. Середні кубики сирої моркви для припускання і тушкування, дрібні кубики сирої моркви — для приготування перших страв, ва- реної — для холодних закусок.

Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.

У цукрових сортів квасолі в їжу вживають боби-лопатки разом з насінням у стадії технічної стиглості. Вони мають ніжні, соковиті, солодкі лопатки і недозріле насіння. В кулінарії ці овочі використовують вареними на гарнір, для приго- тування овочевих юшок і консервування

Філе нарізують упоперек на порціонні шматочки і використовують для сма- ження, припускання і запікання. Кількість відходів становить 48-49 %
2011-2017.
by