Популярні рецепти сучасної Української кухні


У червоної редиски зрізують бадилля і корінці, потім добре промивають, у білої редиски обчищають шкірочку.

Цвітну капусту обробляють у такій послідовності: відрізують стебло на 1-1,5 см нижче від початку розгалуження головки, щоб зберегти суцвіття, видаляють зеле- не листя, зачищають ножем або терткою місця головки, що потемніли або загни- ли, промивають. Якщо є гусінь, витримують 30 хв у холодній підсоленій воді, промивають. Використовують цвітну капусту для приготування юшок, гарнірів, 49 овочевого рагу, як самостійну страву відвареною, смажать і запікають після попе- реднього відварювання.

9. Які способи застосовують при нарізуванні овочів соломкою, бочечками, зірочками? 10. Складіть технологічну схему обробки перцю для фарширування

Воно має дуже ніжні м'язи, колір від блідо-рожевого до білого
2011-2017.
by