Ароматичні речовини. До них належать ефірні олії й екстрактивні речовини.
Рибу поділяють на родини. У родини об'єднують рибу, що має однакові ознаки: форму тіла, будову скелета, шкіряний покрив, кількість і розміщення плавників та ін
*Не в и к о р и с т о в у й т е свіжий хліб: вироби матимуть клейку консистенцію
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Для обробки капустяних і сезонних овочів робоче місце організовують так само, як і в овочевих цехах великої потужності.Ароматичні речовини. До них належать ефірні олії й екстрактивні речовини.
Рибу поділяють на родини. У родини об'єднують рибу, що має однакові ознаки: форму тіла, будову скелета, шкіряний покрив, кількість і розміщення плавників та ін
*Не в и к о р и с т о в у й т е свіжий хліб: вироби матимуть клейку консистенцію