Популярні рецепти сучасної Української кухні


Редиску нарізують кружальцями 0,1-0,15 см завтовшки для приготування са- латів. Для прикрашення страв редиску нарізують у вигляді троянди.

Рис. 6. Бульбоплоди: 1 — картопля; 2 — батат; 3 — топінамбур.

Сушені гриби. Сушать білі гриби, підберезники, підосичники, маслюки. Всі гриби, крім білих, під час сушіння чорніють, їх називають чорними

Плавники видаляють, починаючи з спинного. Для цього рибу кладуть на бік спинкою вправо (хвостом від себе), середнім ножем кухарської трійки підрізують м'якоть з одного боку плавника по всій його довжині, потім — з другого, пере- клавши рибу хвостом до себе (рис. 43)
2011-2017.
by