Популярні рецепти сучасної Української кухні


13. Для чого призначені функціональні місткості? 14. Розкажіть про інвентар та інструменти для відкривання тари.

Розрізняють моркву коротку — 3,5 см, напівдовгу — 8-20 см і довгу — 20-45 см. Коротка морква має невелику серцевину, соковита, солодка, довга — велику серцевину і тверду м'якоть.

Овочеві консерви — цінний харчовий продукт. У них майже повністю зберіга- ються смакові й ароматичні властивості, при правильному приготуванні добре зберігається вітамін С. Консерви не містять неїстівних частин, а масло, олія, цукор, томатний соус підвищують їх поживність. Так, енергетична цінність 100 г 66 зеленого горошку 41 ккал, або 172 кДж, борщу із свіжої капусти — 95 ккал, або 397 кДж, ікри баклажанової — 154 ккал, або 644 кДж

На яловичині від молодих тварин І і II категорій справа від клейма має бути літера "М"
2011-2017.
by