Популярні рецепти сучасної Української кухні


Питна вода повинна бути прозорою, безбарвною, приємною на смак, без за- паху, сторонніх присмаків і шкідливих мікроорганізмів, мати освіжаючі власти- вості. Смак, запах і твердість води залежать від наявності в ній різних солей. Солі окису заліза надають воді неприємного присмаку, сірчанокислий калій — в'яжу- чого смаку, сірчанокислий магній — гіркого, хлористий натрій — солоного при- смаку, солі магнію і кальцію роблять воду твердою. Твердість залежить від вмісту іонів кальцію і магнію віл води. За стандартом вона не повинна бути вищою, ніж 7 мгеквл/л.

На рис. 5 показано розвантаження електросковороди і завантаження парова- рильного апарата, в який вкладено касету з перфорованими функціональними місткостями. Як модуль встановлено довжину і ширину 530 х 325 мм. Висоту до бирають з таких розмірів: 20; 40; 65; 100; 150; 200 мм.

Використовують рибу цієї родини для приготування делікатесних холодних за- кусок, перших і других страв

Обробку м'яса і приготування напівфабрикатів здійснюють у спеціалізованому м'ясному цеху заготівельного підприємства (для постачання напівфабрикатів у доготівельні підприємства) або на дільниці обробки м'яса в м'ясо-рибному цеху підприємства, що працює на сировині
2011-2017.
by