Для обчищання картоплі та коренеплодів уручну на робочому місці встанов- люють крісло для працівника, зліва від нього — тару з необробленими овочами, перед ним — окремо тару для оброблених овочів і для відходів.
Обробляють гарбузи вручну, їх миють, видаляють плодоніжку, розрізують на кілька частин, видаляють насіння, обчищають шкірочку і промивають. Нарізують кубиками, скибочками, часточками. Вживають для варіння, тушкування, сма- ження, виготовлення цукатів
87 Потрошать рибу через розріз у черевці (рис
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Жиророзчинні вітаміни. До них належать вітаміни А, Б, Е, К.Для обчищання картоплі та коренеплодів уручну на робочому місці встанов- люють крісло для працівника, зліва від нього — тару з необробленими овочами, перед ним — окремо тару для оброблених овочів і для відходів.
Обробляють гарбузи вручну, їх миють, видаляють плодоніжку, розрізують на кілька частин, видаляють насіння, обчищають шкірочку і промивають. Нарізують кубиками, скибочками, часточками. Вживають для варіння, тушкування, сма- ження, виготовлення цукатів
87 Потрошать рибу через розріз у черевці (рис